Pleieprodukter, kosttilskud og diverse

bad hundVi har et stort utvalg av produkter som kan gjøre hverdagen enklere for deg og ditt kjæledyr.

Vi har forskjellige typer shampo- og pelspleieprodukter som hjelper til med å forbedre hud- og pelskvaliteten. I tillegg har vi medisinske shampoer til de hundene som sliter med hudproblemer. Vi fører flere typer ørerens både til vanlig bruk,som medisinsk støttebehandling og til forebygging av ørebetennelser. Spør oss gjerne om hva vi anbefaler til ditt kjæledyr.

De mange fordelene som ses på humansiden ved å ta tilskudd av omega-3 og omega-6 ses også hos hund og katt. Vi fører Dr.Baddakys fiskeolje som anbefales spesielt ved en rekke hud og leddlidelser.Fiskeolje fremmer immunforsvaret hos både hund og katt og kan fungere som støttebehandling ved en rekke andre inflammatoriske lidelser også.

For de med adferdsproblemer selger vi DAP og Feliway som er kunstige feromoner som kan virke beroligende på hunder og katter som sliter med angst eller stress ved f.eks. tordenvær, i forbindelse med oppskyting av nyttårsraketter eller når de må være alene hjemme.

I tillegg har vi diverse fôrtilskudd som fremmer leddhelsen bl.a Arthro-flex, tarmregulerende midler som zoolac, morsmelkerstatning til valper/katteunger, forhudsrens, øyeskyllevann, kattemalt mot hårballer, potevoks og mye mer....

Vi har med andre ord noe for alle!

Velkommen!

DAP produkterfiskeolje