Pass av hund

Her på klinikken er Margrethe, Carina og Sara behjelpelige med å passe hunden din når du skal bort. Alt ifra en dag til uker. Vi lover godt stell, lange turer og mye kos. Vi har jobbet som dyrepleiere i flere år og har lang erfaring med hunder. Vi kan gi hunden din et godt og sikkert opphold. De blir alltid med oss på jobb på dagtid og blir med hjem til tur og hygge i stua på kvelden.

hundepass

Margrethe har en engelsk setter på 7 år som heter Falco. Han er en rolig type og går overens med de fleste andre hunder. Hun passer veldig gjerne settere, men også andre hunder selvfølgelig. Hun lover lange fine turer og det er fint hvis hunden din kan gå løs i skogen.
Skal hunden din være hos Margrethe må den være grei mot barn da hun har en gutt hjemme på 1,5 år. Hun lar de selvfølgelig aldri være alene sammen.

Sara har en Engelsk staff på 1 år som heter Lexi. Hun er meget sosial og leken. Sara bor på Billingstad og har gode turmuligheter i skogen.

Carina har 3 korthårete vorstere. Front og Flax blir brukt til hundekjøring. Rapp er bare valpen enda. Carina bor på Lierskogen og har også tilgang til mange fine turer i nærområdet. Carina er en aktiv jente så her blir det ekstra lange fine turer hver dag.

Vil du ha mer informasjon så ta kontakt med klinikken på tlf: 66 84 86 10