Featured Posts

Underholde, begeistre og informere

Det er hva vi i SBS Radio skal gjøre for våre lyttere.

Om SBS Radio

SBS Radios kanaler og produkter ble i april 2013 en del av den nyfusjonerte mediegruppen SBS Discovery, som eies av det verdensomspennende TV-nettverket Discovery Communications. Discovery Communications er tilstedeværende i over 220 land verden over.

SBS Radio driver den riksdekkende reklamefinansierte radiokanalen Radio Norge, i tillegg har vi Radio 1 i Bergen, Stavanger, Trondheim og Oslo, Radio Rock i Oslo, Trondheim og Bergen, samt The Voice og Radio Play på digitale plattformer. Alle kanalene finnes nasjonalt på DAB.

Selskapet har 70 ansatte i Bergen og Oslo, med samarbeidspartnere over hele verden.
SBS Radio er en venn i øret. Våre radiokanaler og tjenester setter deg i den stemningen du ønsker å være med variert musikk og dyktige programledere.

Pressemeldinger Radio

Morgenklubben_lav

Thomas Giertsen blir radiovikar i Morgenklubben

7. april reiser Radio Norge-programleder Øyvind Loven på ferie. Morgenklubben har søkt etter vikar, og den som til slutt fikk jobben som innleid hjelpegutt er ingen ringere enn Thomas Giertsen.
Les mer

Bilde-Sak-3

Radio 1 arrangerer storbykvinnens drømmecruise

Jentene står i fokus hos Radio 1 denne helgen, når Surferosa-Mariann og stylist Storm Pedersen rocker båten fra Bergen til Danmark.
Les mer

topp1000-3-380x262

Radio Norge og Norstat skal finne nordmenns 1000 favoritter

Etter sju år har Radio Norges konsept Topp 1000 etablert seg som den offisielle listen over Kari og Ola Nordmanns mest kjære låter. For å definere vår nasjonale musikksmak enda mer nøyaktig, har radiokanalen nå inngått et samarbeid med Norstat.
Les mer

Flere pressemeldinger for radio

1234 discovery-channel tlc

12D_Networks_nor_logo